Pages

7 Mart 2017 Salı

HAYALET..

2 yorum




Şöyle bir görünüp kaybolacağım yine... Taaa ne zaman yazdım en son ki yazımı inanın bakmadım. Gelen yorumlara dahi cevap vermedim.. Laz Kızı işte deyin ve de geçin. Ne çok sorun ne de kafa patlatın. Özledim ve dilime ne geliyorsa aynen yazıyorum. Bu sefer süzmeden buluşacak olan bir yazı. Anında yazılıp paylaşılacak olan yazı...

Neden gittim neden döndüm diye mi soracaksınız? Ya da ben kendi kendime sorayım?
Neden Laz Kızı?
Cevap: BİLMİYORUM..

Çoğu sorunun cevabını bilmediğim gibi..
Kimselere sormadan ya da bir şey demeden gitmek ister ya bazen insan. Her şeyden uzaklaşıp kafa dinlemek için gitmeyi düşünür yada.. İşte öyle bir gidiş oldu. Peki ne kadar geri geldim.. Yoo hayır gelmedim..

Başlık HAYALET..
Laz Kızından Hayalete dönüştüm.. Şöyle bir var olduğumu belli etmek istedim. Gitmedim buralardayım demek adına..

Buraya yazmamış olsam da yazmayı hiç bırakmadım. Yazdım.. Bir parça kağıt ve kalem dostum sözcüklerde sırdaşım oldu.. Bazen kendini bulmak için gitmeli insan.. Ya da gitmeyi bilmeli. Kısa mı oldu gidişim uzun mu_ önemli değil ki süresi. Gidiş gidiştir dedim. Peki kimden gittim?

Laz Kızından gittim ben.. Olur öyle bazen Laz Kızına. Aldırma!
Dediğim gibi gittim ama yine de dönmedim. Gitmeye niyetliyim..  Yazmanın adabı mı varmış? Düzenli mi yazılmalı? Kim demiş? Kime demiş? Aaa Ne Demiş. Aman boş ver okuyucu Laz Kızı da gitmiş gider olmuş.. Yazmamış ama okur olmuş gizli gizli.. Dedim ya HAYALET oldum diye. Gizli!
Kim bilecek? Kimse bilmesin ben biliyorum. Yeni yazılarda yeni başlangıçlarda görüşmek üzere.. Yine yoklamaya geleceğim.

SAHİ GELİR MİYİM?
Laz Kızı olarak mı yoksa HAYALET olarak mı?
ya da ikisi de değil. Belki bir başlangıç temeli atılmıştır bir yerlerde. Özgür bir kuş kadar? SAHİ KUŞLAR ÖZGÜR MÜ? Kim ki özgür?  Yazmaya adanmış okunmaya adanmamış olan bu yazıyı sonuna kadar okuduğun için teşekkür ederim.

GÜNEŞ BATTI AKŞAM OLDU HAYALET LAZ KIZI TEKRARDAN KAYBOLDU..


 

LAZ KIZI Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting