Pages

16 Eylül 2015 Çarşamba

MİM 5



Bu mim'i bana paslayan sevgili  Vişne Reçeli blog sahibesi SunYun' a teşekkür ediyorum. Bu mimi biraz geç paylaşıyorum çünkü aceleye getirip eksik cevaplar vermek istemedim. Mim'in tek sorusu var.

  ♣ Sen hangi renksin?


Tanışmak adına menüsündeki yazımda da kendimi tanıtmak konusunda beceriksiz olduğum konusunda yakınıp durmuştum. Ki kendimi renklerle tanıtmak daha da zor olduğu için beklettim biraz da yazmayı. Düşüne taşına, içime en sinen yazıyı yazmak için bekledim. Şimdi cevaplama sırası sanırım :)


İlk olarak pembe demek istiyorum. Düşlerin,hayallerin rengi pembe.. Fazlasıyla hayal kurarım. Hayal dünyasının bucaksız bi dünya olduğunu düşünürüm. Sanırım hayal kurmaya iten sebep de orda hep mutluyuz.








Hep sorarım en çok hangi rengi seviyorum diye kendime.  Yeşil-mavi arasında gidip gelsem de karar veremem hiç.. İkisi de huzur benim için. Hayatta tek istediğim şey oysa ki huzur.. Herkesinde istediğini düşünüyorum. Bu yüzden hem yeşil hemde maviyim diyorum..








Son olarak da siyah diyorum kendime.. Net olduğu için değil.. Siyah içinde tüm renkleri barındır. Bu yüzden rengi siyahtır.  Karma karışığım. Kendimi hala tanıyamadığım için olsa gerek. Hangi renk olduğumu bilemediğim için siyahım. Belki tüm renkleri taşıdığım için de..






Kendimi tanıtma konusunda beceriksizliğimi görmüş oldunuz sanırım.. Mimi beni takip eden herkes alabilir. Bana bildirin mutlaka. Kim neler yazmış merak ederim ben.. :D


4 yorum:

deeptone dedi ki...

heeeeey mimi yapcam taam mııııııı :))))

deeptone dedi ki...

nerdesin yaaaa yapıyom mimiiii :)

deeptone dedi ki...

yaptııım bana neee :)))

Laz Kızı dedi ki...

:DDD geç geldim ben yaa.. okudum çok hoş bir yazı yazdın..

Yorum Gönder

 

LAZ KIZI Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting