Pages

18 Mart 2016 Cuma

Tuhaf Ama Gerçek - Batıl İnanç Diyebilir miyiz?



Siyah kedi görünce saçını tut,  merdiven altından geçme boyun kısa kalır, cuma günleri aynaya bakılmaz vb şekilde sıralanacak bir sürü bilmediğim hiç birine de inanmadığım batıl inançlar var. Kimileri hayatlarını batıl inançlara göre yaşıyor hatta. Şahit olmadım tabi ama duyduğum ve kanıksadığım durumlar. De şimdi bu yazıda kendimden bahsedeceğim. "E Laz Kızı inanmıyorum diyorsun da kendinden bahsedeceğim diyorsun. Bu ne peyriz ne lahana turşusu." dediğinizi duyar gibiyim. 



Sağ el kaşınırsa para gelir, sol el kaşınırsa para gider..

Ben ki batıl inançlara yüz vermeyen Laz Kızı denedi sınadı ama yanılmadı :) Evet bu batıl inançtan sayılır mı bilmem pek aramda yok zaten ama ki aması var. Bir kaç seneler öncesi uykudan iki elim birden çok tatlı ve şiddetli kaşıntıyla uyandığımı bilirim gün boyu devem eden. Hatta geçmese doktora gidilecekti.. Ellerimi tırtıklı cisimlere sürüp, kalem uclarıyla, kapı kulpları vb  elimi kaşımaya yarayacak  her türlü cismi denemiştim :) O gün ve o günden sonra her sağ elim kaşındığında ne kadar olursa olsun bir miktar gelir bulur beni :D aynı şekilde sol elim kaşınsa da gider :( .. 

Bu durum karşısında inandığım tek batıl inanç ( batıl inançtan sayılır mı gerçekten bilmiyorum) var.. Peki sizinde böyle bir durum yada deneyip sınadığınız ve yanılmadığınız durum var mı?






5 yorum:

Bi Poşet Kitap dedi ki...

aa blog tasarımın değişmiişş çok şirin olmuşş :) bende işe yaramıyo mu el kaşıntısı falan hiç :D

Laz Kızı dedi ki...

Bi poşet kitap:

teşekkürler :)

belki başka birşey vardır

deeptone dedi ki...

melabaaaağ :)

MERVE dedi ki...

ben de gece tırnak kesmem mesela :)

Laz Kızı dedi ki...

merve sevim;

:) tırnak kesme olayınıda duydum.Hatta annem kızar bana akşamdan tırnak kesme diye

Yorum Gönder

 

LAZ KIZI Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting