Pages

3 Mart 2015 Salı

Bir Gün!

Neden bu kadar cesaretsiz olmak zorunda insan. Sırf birisi kırılmasın diye kendini lime lime eder. Ya da sırf başkaları mutlu olsun diye kendinden feragat eder. Sırf sevdiği mutlu olsun diye... Kendi çukura batarken. O çukurdan ne çok kişinin çıkmasına yardım etmiştir oysa ki. Sırf aşık olduğu kişi başkasını seviyor diye, onun mutlu olacağını düşünerek sevgisinden vazgeçenler ne çok. Halbuki ne aptalca. İnsan savaşmaktan vazgeçiyor farkında değil. Sığınıyorlar bir yalanın ardına.. O öyle mutlu, aşk bir yandan da vazgeçmekmiş. Sırf sevdiği mutlu olduğu için. Ya da kendinde savaşacak cesaretimi bulamıyor. Korkuyor belkide.. Ya da ümidimi kalmadı demeliyim..
Umut ne güzel şey. İnsan hep umut etmiyor mu. Bazı şeylerin bir gün gerçekleşeceğini  umut eder. Kişinin çok sevdiği yakını hastadır bir gün iyileşeceğini umut eder. Borcu vardır bir gün o borcunu ödeyeceğini umut eder. Yani umut eder de eder.
Hayallerimizde çok mutluyuzdur mesela. Kimse sana karışamaz. Oradaki ülkenin tek yönetici kralı sensin. Herkes ise emrine amade Söyleyemediğin söz mü var söyleyebiliyor insan hayalinde. Yapamadığı şey mi var, yapıyor oradaki ülkesinde. Yaptırıyor belkide. Bazen gülüyor bazen ağlıyor insan. ağlatıyor ve güldürüyor da aynı zamanda. Başlıyorsun felekten bir gece çalmaya.. Doyamıyorsun mutluluğa. Dönüyorsun gerçek dünyaya. Sonra tekrar üzülüyorsun Soruyorsun kendine Böyle olmak zorunda mı? Neden? değişmek çok mu zor?
Vazgeçmiyor insan her halükarda kendinden çünkü sen böylesindir. Değişmek aynı zamanda kendinden nefret etmeye başlamaktır. Sevmeli insan her şeye rağmen. Helede şu üç günlük dünya da zehir etmemeli kendine yaşamı... 

11 yorum:

deeptone dedi ki...

ivit ivit :) bi de kaybolma taam mı bana da uğra amaaa:)

Mert dedi ki...

Evet ya zaten 3 günlük...

Mert dedi ki...

Evet ya zaten 3 günlük...

Mert dedi ki...

Evet ya zaten 3 günlük...

Mert dedi ki...

Evet ya zaten 3 günlük...

Mert dedi ki...

Evet ya zaten 3 günlük...

deeptone dedi ki...

son yazıma bak amaaa:)

Laz Kızı dedi ki...

kafa Dergi.

kesinlikle..

Laz Kızı dedi ki...

deeptone .

uğramaz olurmuyum hiç :))

Gülfem dedi ki...

Çok doğru. Artı her yazında zamanında aynı hisleri paylaştığımızı görmeye alıştım.. Bazen bunu ben yazmış olabilir miyim? Diye geçiriyorum hatta içimden. Ve kendimi sen sanmamı başaran biri olarak seni çok kıskanıyorum. Çünkü benim de insanlara yaşatmak istediğim şey bu yazılarımda... Postları okurken, kendilerinin yazdıklarını düşünmelerini istiyorum. Kendini çözememişlere kendilerini anlatmak, hatırlatmak, açığa çıkarmak istiyorum. Ve sen bence bunu çok iyi başarıyorsun.. Bize acı veren hisler de olgunlaşmanızı sağlayan en etkili şey belki. Ellerine sağlık :)

Laz Kızı dedi ki...

Sun yun

Bu sıcak yorum için çok teşekkür ederim.seninle hep aynı fikirde oldugumuzu düşünuyorum.

Yorum Gönder

 

LAZ KIZI Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting