Pages

6 Mayıs 2015 Çarşamba

Geç Kalan Tanışma

Bazı blogları takip ettiğimde yazarını hep merak ederim ve kendisi hakkında bilgi var mı diye bakınırım. Kimisi kendi hakkında ufakta olsa bilgi paylaşımında bulunmuş kimisi ( burada ben de oluyorum) herhangi bir bilgi koymamış oluyor. Daha sonra kendimi tanıtan bir yazı yazmaya karar verdim. Her ne kadar kendi hakkımda bir şey yazmayı beceremesem de deneyeceğim.


Doğma büyüme Trabzonluyum. Sessizliği seven, müziğe aşık olan birisiyim aynı zamanda. Bir ortama girince sohbete katılmak yerine dinlemeyi tercih ederim. Kolay kolay güvenemiyorum kimseye aynı zamanda bir olaya karşı nedense inanmıyorum. Birde enlerim yoktur. En sevdiği şarkı, en sevdiğim renk, en sevdiğim yemek vb. Bazen " kendimi tanıyor muyum?" diye düşünüp dururum. Cevabım ise hayır olur. İşte bu yüzden kendimi tanıtma konusunda beceriksizim. Birde en yakın arkadaşım bana " Sen çok donuksun" der. Yani nasıl mı? Şöyle ki arkadaşıma göre şaşırmam gereken olaylara tepkisiz kalabiliyormuşum yada ilginç gelen bir habere " Yaa, ciddi misin vb" şeklinde tepkilerim olmazmış. Ama çevremdekileri güldürmeyi çok severim. Espiriler yapar dururum. Çocuklarala oynamaya bayılırım. Onların o küçük bedenlerindeki  kocaman kalpleri daha bir sevgi dolu geliyor bana. Kitap okumaktan sıkılmayan lakin bir kitabı bitirdikten sonra başka kitaba hemen başlayamayan birisiyim.
Hobilerim pek kalıcı değildir bende. Bir zaman bir işle uğraşırken bakmışın bir anda başka şeyle uğraşı veriyorum. Bu hobi dışında her şey için geçerli gerçi. Bu sebepledir ki blog başlığı altındaki " Belki sende.." şeklinde başlayan yazıyı yazdım. Çok kararsız olmakla birlikte verdiğim karardan vazgeçebiliyorum da.. 

Not: Kendimi tanıtma konusunda ne kadar beceriksiz olduğumuz sizlerde görmüş oldunuz. :))   

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Sende yenisin benim gibi:DDD blogunu ve seni tanidigima sevindim. Yazilarini takip etmeye calisicam. Sana bol sans canim:))))

Laz Kızı dedi ki...

Ebru Güngör

hoşgeldin :)) teşekkür ederim. umarım eğlenceli vakit geçirirsin blogda :))

Unknown dedi ki...

Saol canim:)) vaktin olduğunda sende blogumu ziyaret edersen sevinirim:D yeni yazilarını belkiyorum:)

Unknown dedi ki...

aa ha bence çok iyisin:)

Laz Kızı dedi ki...

kedilievin tarzi ;

öyle miyim gerçekten.. o zaman iyi tanıta bildim kendimi. bu yazıyı yazarken baya zorlandım çünkü :)

DOREMİ dedi ki...

Haklısın insan kendini tam analiz edemezken..ama yine de iyi tanıtmışsın kendini :) ve merhaba :)

Laz Kızı dedi ki...

Ceren Deren;

merhabaaa:) hoşgeldin..

ipektenrenkler dedi ki...

Ben de dayanamayıp, bir bloga girdiğimde ilk hakkımda yazısı arıyorum. insan merak ediyor gerçekten de kim bu satırların sahibi diye. Ve evet benimde hakkımda yazım yok. Bilemedim hiç oraya ne yazmam gerektiğini. Blogu yeni buldum ama iyi ki buldum :)

Yorum Gönder

 

LAZ KIZI Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting